Prima  -  Bloja Co.


        
2007@Prima - te gjitha te drejtat e rezervuara
Produktet Prima dhe Primavera

Me poshtė do tė gjeni listėn e produkteve tė fabrikės tonė me markio Prima dhe Primavera. Ato janë makarona të gjata të shkurtra dhe nidi. Përbërësit kryesorë janë semola e grurit të fortë Durum e cilësisë të lartë e prodhuar në ambjentet e kompanisë Bloja dhe uji. 

  Buccatini 6

 

  Spaghetti 8

  Spaghetti 10

  Fettuccine 12

  Pennoni 29 Rigati

  Fusilli 40

  Cornetti 48 Rigati

  Cornetti lisci 49

  Lumacchine 52

  Chiferi rigati 53

  Abissini 54

  Conhiglie 59

  Anellini 62

  Pignolina 71

  Stelline 74

  Filini 79

 Powered by Alb-Hosting

© Prima shpk copyright 2006